Най-утвърденият образователен форум, изложение Световно образование“, се завръща в нов

...
 Най-утвърденият образователен форум, изложение Световно образование“, се завръща в нов
Коментари Харесай

Топ образователни институции ви очакват на изложение „Световно образование“

 Най-утвърденият учебен конгрес, ревю „ Световно обучение “, се завръща в нов хибриден формат.

 Включете се физически или виртуално в ревюто и се срещнете с представители на над 30 влиятелни университети и елитни пансионни учебни заведения от цяла Европа - онлайн по време на събитията в София, Варна, Пловдив и Бургас, или онлайн в една от най-хубавите платформи в света. То носи отговорите за всичко, което ви вълнува – от преимуществата и особеностите на кандидатстването и образованието в другите страни, през опциите за стипендии и финансиране, до експертни рекомендации за ефикасна подготовка.

Новият виртуален формат на ревюто предлага на възпитаници и родители от всяка точка на България да научат по комфортен метод настояща информация за изложителите, да смъкват разнообразни потребни материали и да получат отговори на всички свои въпроси посредством видео диалози или чат сесии онлайн.

 За посетителите на физическите събития са готови специфични семинари за най-предпочитаните просветителни дестинации и значими тематики като избор на компетентност и стратегия в университет. Личните срещи с представители на гостуващите университети и междинни учебни заведения, както и с професионални просветителни консултанти, ще се организират в цялостно сходство с нужните ограничения за сигурност и комфорт. 

 Изберете най-подходящия за вас формат и вземете извънредни отстъпки за профилирани подготвителни проби и курсове и оферти за езикови ваканции и кандидатстване в елитни европейски колежи.

 Посещението на ревю „ Световно обучение “ е напълно безплатно и става след предварителна регистрация.Научете повече и я направете на www.world-education.eu.

1 октомври – Варна, хотел " Черно море ", 11:00 – 18:00 ч.
2–3 октомври – София, Международно висше бизнес учебно заведение, 10:00 – 17:00 ч.
4 октомври – Виртуално ревю, 11:00 – 17:00 ч.
5 октомври - Пловдив, " Гранд хотел Пловдив ", 11:00 – 18:00 ч.
6 октомври – Бургас, " Гранд хотел Приморец ", 11:00 – 18:00 ч.

Източник: uchiteli.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР